Velkommen til Skive Travskole

På travskolen modtager man både undervisning om hvordan man kører ponytrav samt ponyernes pasning og pleje. Vi underviser også i ponymonte (ridetrav), dette kræver dog at du kan den grundlæggende ridning.

Vi lægger vægt på at børnene er med hele vejen igennem, lige fra at lægge seletøj på til at feje staldgangen. Derudover underviser vi også i teorien bag ponytrav og hvilke regler man skal overholde, hvis man ønsker at starte ponytravløb. Undervisningen er generelt en rigtig god blanding mellem teori og praksis.

Pt. underviser vi hver onsdag fra 17.00-19.00. Alt undervisning foregår på Skive Travbane.

 

Travskolen ejer pt. otte ponyer med tilhørende seletøj og vogn. Det er også muligt at låne sikkerhedsveste og hjelme. Vi går meget op i sikkerhed, og alle børn/unge skal bære hjelm og vest under køretræningen.

På travskolen er der plads til børn på alle niveauer. Man behøver ikke at have haft med heste at gøre før, så længe man er vild med heste og har masser af gåpåmod.

Krav til dig:

– Du skal være fyldt 7 år for at deltage
– Fuld forældreopbakning

 

Det er altid muligt at få en gratis prøvetime

Derefter det 250 kr. pr måned for undervisning med skolens ponyer og 200 kr. pr måned med egen pony. Der betales kvartalsvis.
Skive Ponytravklub afholder ponyløb og sociale arrangementer, medlemskab koster kun 500 kr./årligt, det kræver medlemskab af klubben for at deltage.


Hvis du har lyst til at prøve kræfter med at køre ponytrav, eller har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte:

Travskoleleder: Peter Rasmussen tlf: 22379550

 

Nyheder

Sponsorer